NL US FR
Godox LED 170II met barndoors Godox LED 170II met barndoors Godox LED 170II met barndoors Godox LED 170II met barndoors Godox LED 170II met barndoors Godox LED 170II met barndoors
Godox LED 170II met barndoors

Godox LED 170II met barndoors

Artikelnummer: GOD-LED170II
Voorraad:


De video toorts GODOX LED 170 is ideaal voor degenen die een efficiënte verlichting met kleine footprint wil.

Perfect voor interviews, reportages, macro of als extra verlichting, LED-videolamp GODOX 170 is een betrouwbaar en effectief instrument. Zijn meerdere LED’s produceren een intense verlichting aan daglicht kleurtemperatuur.

De economische, LED lampjes verbruiken veel minder dan een conventionele gloeilamp en hebben een langere levensduur en respect voor het milieu.

Met de potentiometer op de achterkant van de GODOX 170 LED videotoorts, kan men de lichtintensiteit regelen. Een witte kleur filter en een kleurfilter worden met de toorts bijgeleverd en u kunt kiezen uit netvoeding  of  met Lithium batterij, of nog door AA-batterijen (niet inbegrepen).

Met zijn kleine footprint, kunt u de toorts direct op de flitsschoen van uw camera zetten.  Je kan ook meerdere toortsen samen monteren omdat dez toortsen montagegleuven hebben.
 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

*
*
*

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen
Stuur naar een vriend

Gedetailleerde afbeeldingen

Betaal met

Navigatie