NL US FR
Aputure V-Mic D2
 

Aputure V-Mic D2

Artikelnummer: AP-V-MIC-D2
Voorraad:  


1. De microfoon heeft een “koude” flitsschoen en is monteerbaar op een standaard camera. Het heeft ook een ¼ schroefdraad bevestigingspunt voor eventuele accessoires.

2. Het toestel wordt geleverd met een anti-shock mount (dat is anti-slip), een windbescherming, een windscherm, een audio-kabel, en 2 AAA batterijen. De batterijen een gemiddelde levensduur van 100 uur.

3. Het heeft een lage filtersnit optie om frequenties lager dan 100Hz bij te werken. Dit onderdrukt het geluid van de wind, de camera, het verkeer, of wat gerommel op de achtergrond.
 
Nu, de leuke dingen:
 
1. Deze microfoon is ongelooflijk directioneel. Dankzij de super-cardioid patroon zal hij alleen het geluid oppikken naar waar hij gericht is.
 
2. Het is de enige shotgun microfoon waarvan de gevoeligheids controle direct op de besturingskaart van de microfoon zelf zit! Dit is geweldig, omdat de meeste DSLR's niet toestaan ​​om geluidsniveaus tijdens de opname aan te passen.
 
3. Niet alleen dat - maar deze gevoeligheid controle is in wiel-vorm. Hiermee kunt u precies kiezen hoeveel “gain” je de microfoon wil toekennen.
 
4. De microfoon heeft achteraan controlelampjes die u vertellen wanneer u een piek krijgt of wanneer je geluid onder 12 dB zit. U koppelt de frequentie gevoeligheid voor uw camera of opname-apparaat met behulp van een piep-detectiemethode. Dit is ongelooflijk handig wanneer je allen bezig bent. U kan de microfoon ronddraaien, zodat de controles voor u  zichtbaar zijn!
 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

*
*
*

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen
Stuur naar een vriend
Betaal met

Navigatie