NL US FR
Cotton Carrier Wanderer Heupholster Cotton Carrier Wanderer Heupholster Cotton Carrier Wanderer Heupholster Cotton Carrier Wanderer Heupholster Cotton Carrier Wanderer Heupholster Cotton Carrier Wanderer Heupholster
Cotton Carrier Wanderer Heupholster

Cotton Carrier Wanderer Heupholster

Artikelnummer: CC-504HSB
Voorraad:  
Ean: 099461003712

Kenmerken:

  • Voor spiegelreflex-, compact- en systeemcamera's
  • Eenvoudig te bevestigen aan uw riem of heupgordel
  • Geschikt voor lenzen tot een grootte van een 70-200mm F2.8 telelens
  • Schouderband met meeschuivende aansluiting voor uw camera
  • Hub om de camera aan de heupholster te bevestigen
  • Compatibel met het Cotton Carrier System 


Met de Cotton Carrier Wanderer Heupholster kunt u uw camera dragen aan uw heup zodat deze altijd voor uw gereed is. De Wanderer Heupholster is eenvoudig te bevestigen aan uw riem, heupgordel of aan grote items als een taille riem van uw rugtas. De Cotton Carrier Wanderer Heupholster is in staat om een tal van verschillende lenzen en camera's dragen maar de maximale aanbevolen lens is een 70-200mm F2.8. De heupholster is gemaakt voor lichte tot middelzware activiteiten als wandelen of sportevenementen. Naast de heupholster komt de Cotton Carrier Wanderer met een een schouderband waaraan u uw camera kunt bevestigen. Niet alleen kunt u uw camera hiermee ondersteunen, de schouderband dient ook als extra zekering voor uw camera.

Om uw camera te bevestigen aan de Cotton Carrier Wanderer Heupholster schroeft uw een speciale hub vast op uw camera via het schroefdraad aan de onderzijde van uw camera.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

*
*
*

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen
Stuur naar een vriend

Gedetailleerde afbeeldingen

Betaal met

Navigatie