NL US FR
Tamrac Anvil Slim 15 Tamrac Anvil Slim 15 Tamrac Anvil Slim 15 Tamrac Anvil Slim 15 Tamrac Anvil Slim 15
Tamrac Anvil Slim 15

Tamrac Anvil Slim 15

Artikelnummer: T0230
Voorraad:  
Ean: 023554000043


De Tamrac Anvil Slim 15 uit de professional serie van Tamrac is een uitstekende rugtas voor zowel de liefhebber, professional als de veeleisende beginner.
De rugtas is met vakmanschap gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.
Het hoofdvak is vrij indeelbaar door de verwijderbare en dik gevoerde verdelers en biedt plaats aan een compacte DSLR of systeemcamera.

Binnenmaten (lxbxh): 28 x 44 x 12cm

De nieuwe Tamrac Professional Series Anvil rugtassen combineren de meest innovatieve eigenschappen van de populaire Tamrac Expedition serie met moderne materialen, ontwerpen en kwaliteits vakmanschap. Gemaakt van ultra-lichtgewicht maar duurzame materialen wordt de Tamrac traditie zo bewaard en aan de wensen van gebruikers voldaan. Functionele kenmerken zoals een quick release statief draagsysteem, dat het mogelijk maakt je statief aan de voor-of zijkant van de Anvil te bevestigen. Het nieuwe en comfortabele airflow harnas systeem zorgt daarbij voor optimaal draagcomfort, zelfs bij het dragen van zwaardere apparatuur en vermoeidheid. De vlinder stijl vakken aan de voorzijde zijn ideaal voor kleinere accessoires en zorgen voor een snelle toegang tot o.a. geheugenkaarten en batterijen. Als je reist met een laptop/tablet, tot 15 inch, kun je die in een goed beschermd compartiment opbergen. De vele interne verdelers stellen je in staat om deze rugtas naar eigen wensen en behoeften in te delen.

De Anvil tassen zijn vervaardigd van milieuvriendelijke, absoluut PVC-vrije, materialen. Waterdicht, vrijwel onverwoestbaar en beschermt langdurig je gevoelige apparatuur. Duurzaam, lichtgewicht Duraflex materiaal en de gepatenteerde YKK® ritsen zorgen voor een optimale veiligheid. De wereldberoemde YKK® ritsen sluiten de Anvil vocht- en stofdicht af. Het gebruikte Duraflex® beschermt de apparatuur ook tegen sterke temperatuurschommelingen en ultraviolette straling. De Tamrac Professional Series Anvil  zijn standaard uitgerust met een waterdichte regenhoes.

Voor het eerst in de Tamrac geschiedenis kan de verwijderbare en M.O.L.L.E. compatibele draagriem worden gebruikt. Als een modulaire draagriem in combinatie met de Anvil  of als aparte, losse draagriem met als doel alleen bepaalde accessoires te dragen. Aan de Anvil  bevestigd ondersteunt hij het draagsysteem voor een perfecte verdeling van de belasting. De draagriem is los gebruikt een ideale metgezel voor elke fotograaf daar waar een snelle toegang tot je belangrijkste apparatuur nodig is. Voorzien van extra lussen voor het gebruik in combinatie met het M.O.L.L.E. systeem en het bevestigen van de M.A.S. accessoires van Tamrac. De verdeling van het gewicht is op deze manier perfect verdeeld en zorgt voor een comfortabel draagcomfort.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

*
*
*

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen
Stuur naar een vriend

Gedetailleerde afbeeldingen

Betaal met

Navigatie